Jaha!

Heej! Jag vet att jag inte har skrivit på ett tag men jag har liksom inte haft lust.
Nu är julen nästan slut.Jag fick en massa fina julklappar.Tex. Ett Wii (både mitt och adrians)filmer böcket och pengar.Lite andra saket oxå.
Just nu gör jag ingenting.Jag ska nog gå ner och spela Wii.Jag kanske skirver mera sen jag årkar inte nu!
Byebye!
//


Äntligen!:P:D

Heej igen!
Nu har jag jullov!Så himla skönt.Efter skolan så gick jag hem.Hela familjen skulle åka och bowla.Det gick ganska bra för mig.Men jag hade minst poäng av alla.Pappas vann med 181 i en serie.Jag fick typ 60 något.Efter att vi hade bowlat klart åkte vi till Skärrholmen och hanlade jul klappar men jag säger inte vad.I Skärholmen åt vi en jätte god Italiensk glass. När vi kom hem pyntade vi granen.Vi har plast gran för mamma tål inte barren och att dom barrar en hel del.
Just nu ligger Cindy och busar i min säng:D
Jag har lite bilder på Cindy i tomteluva och granen.Granen blev faktiskt väldigt fin i år!!


//

Jullov!:D

Heej!
Idag har vi sovmorgon jag är redan klar men vi börjar inte förns 8.30.Vi ska till kyrkan och ha avslutning.
Det brukar vara ganska roligt eftersom att det är en tradition.Då brukar kören sjunga men det är ingen i min klass som går i kören.Jag lääängtar tills vi slutar.Men jag ska nog gå ner och putsa skorna nu hejdå!
//

MerTrafik!

Heej!Här kommer ett litet tips till dig som behöver besökare till ex. din blogg.
Mertrafk går till såhär:Bli medlem och samla poäng tryck på länken för att bli medlem.  http://www.mer-trafik.se/cgi-bin/ref.cgi?r=dogpuppy
När du är medlem gäller det att samla poäng det gör man genom att besöka andras sidor.Trycker man på en länk där på sidan så komer det upp ett nytt fönster.Där kommer det upp en hemsida.Vänta tills den lilla mätaren uppe i änstra hörnet har jobbat klart.För varge sida du besökar får du 2 poäng.
Det finns mer info på sidan.Men om du ska bli medlem tryck på länken ovanför.
Det är svårt att förstå hur sidan funkar.Det är svårt att beskriva hur man ska göra.
Tack å hej leverpastej!!:D

Test

Heej jag ska bara testa en sak!!:P:D
//


Innebandy och Idol!

Heej!
Jag har inte haft tid och lust att skriva på ett tag. Jag börjar få ganska mycket besökare efter som att jag har blivit medlemm på mertrafik.Jag kan skriva om det i ett annat inlägg.
I torsdags var jag sjuk jag fick gå hem från skolan jag hade jätte ont i huvudet och mådde jätte illa.
Vi tror att jag kan vara allergisk mot mjök.Men det är ju inte alls säkert men när jag äter något med mjök i så brukar jag få ont i magen.
På fredan gick jag till skolan jag mådde bättre då.Vi bakade pepparkakor.Det var kul men man fick inte så mycket deg.
När jag gick hem från skolan rengnade det.
Efter att jag kom hem åkte jag mamma och mormor till en inredningsbutik och sen till Skärholmen.Jag fick en tröja och vi handlade lite pyssel.
Äntligen Idol final jag har längtat.Mamma och pappa var på julmiddag.Så det var bara brorsan Cindy och mormor. Typ alla i våran familj hejar på Kevin.Han är bäst. Men Alice var också bra.

På lördagsmorgonen vaknade jag ganska tidigt.Jag gick upp och tittade på julkalendern.
När den var slut åt jag lite frukost.Senare ska vi på Adrians(min bror) innebandy match,så jag gick å ducha och gjorde mig i ordning.
Jag vet inte vad stället heter som han hade matchen, men dom mötte ett lag som heter trollbäcken(tror jag). Han skulle stå i mål.Jag blev ganska förvånad han står nästan aldrig i mål.Han var faktisk bra men dom mötte ett jätte bra lag. Först gjorde det andra laget ett mål ganska fort.Sedan var det jämt men då gjorde det andra laget några mål så det stog 4-1eller2 jag kommer inte ihåg.Då var det typ 3 minuter kvar då gjorde huddinge mål(adrians lag) sen gjorde dom ett till då stog det 4-4.Matchen var jätte spännande när det var 2 sekunder gjorde huddinge mååål.Sen var matchen slut ´huddinge vann med 4-5. Vilken tur!!
Men nu årkar jag inte skria mer!
Heejdå!
/Alice

Julmarknad!!

Hejsan svejsan!
Idag har vi varit på julmarknad i gamlastan.
Det var roligt men det finns nästan inget roligt att köpa där.
Jag och Anna www.dancingfrog.blogg.se blev inte klara med min blogg.Det funkade inte med storleken.Vi ska fixa den någon annan gång hon har ju Ph också.
På torsdag kväll kommer mormor och hälsar på!!:D
Men nu ska jag gå in på mertrafik!¨
Byebye

hejsan

hej just nu håller jag och Anna på och gör om min blogg . Så den kan se lite konstig ut en stund men snart e det klart och då e den super duper fiin (hopas jag hehe)

Hallojsan!

Heej!
Jag är lessen att jag inte har skrivit på några dagar.Jag har inte hunnit skriva.Men det känns ganska meningslöst att skriva när det nästan är ingen som läser.Imårron ska jag börja med juldesignen.
Idag har jag bakat pepparkakor.Dom var jäääätte goda.
Imårron är det skola då har jag träslöjd då kommer jag hinna klart med min sak tror jag men jag ska inte säga vad det är för det ska vara en julklapp.Snart ska jag se julkalendern jag tycker inte att det är den bästa men den är ganska bra.
Men jag ska försöka få flera besökare har du något tips så snälla säg till.
Men jag skriver sen tror jag!!
Byebye!

Södertörn Here I Come!=)

Heej!
Lessen att jag inte har skrivit på ett tag.Men jag har varit upptagen.Min farmor och farfar har kommit för att hälsa på oss.Vi har julbakat.
Och idag kom beskedet jag kom in på Södertörns friskola!!!!Jag ska börja där i 6:an.Jag ska försöka hålla kontakten sen när jag har bytt skola.Jag är sååååååååå glad för att jag kom in i skolan.Jag ska gå Global Friend profilen.Den handlar om världen och det är ganska mycket SO.Jag känner en anna som ska börja där.Så det är skönt att jag känner någon där.Jag måste åka buss dit men jag har några meter till busshoms platsen så det är inget problem + att skolan har en egen holmplats.
Men bye bye.Jag ska göra en juldesigne det lovar jag(nästan).

RSS 2.0