29 Maj<3

Hej jag har inte skrivi på ett tag men har inte haft så mycket att säga. Imårron är det stuvsta dan. Vi ska poppa popcorn till det våran micro kommer få krupp. Aja.
Jag har upptäckt en ny figur men jag vet inte så mycket om den men jag ritade av den i paint. Den figuren kallas Pucca vad jag vet. Bilden blev lite slarvig tor inte speciellt lång tid.

Haha vad ful den är som jag ritade.
Pözz å Kramizar Alicee

24 Maj<3

Heej tänkte dra ett snabbt inlägg innnan jag går och lägger mig. Jag ska vara tidigt i skolan imårron. Vi som ska bli skolpoliser ska träffas igen. Jag kan förklara bättre senare.
Ikväll kom aphjärnorna hem. Juste jag å mamma var ju på damfotboll idag eller vi var där med mitt fotbollslag. Bajen vs Staténa eller nåt men bajen vann med 4-1 det var bra. Jag lägger in bilderna lite senare.
Jag har suttit här ikväll och försökt att rippa men det gick inte så bra. Jag får fortsätta med det imårron om jag hinner kom på att jag har träning då. Men  nu måste jag plugga till skolpolisprovet. oops
Pöözz å Kramizar Alicee
Jag årkar inte göra sådär md texten längre

23 Maj<33

♥Heejsan! Det blev ingen bild igår. Men jag orkar inte ta någon nu. Jag ska försöka ta några imorron.
Idag bakade jag å mamma bullar till stuvstadagen. Tror jag typ.
Nu årkar jag inte skriva så himla mkt. Jag e as trött vet inte varför. Aja
Pözzz å Kramisar Alicee♥


Fina bilder!<3

Visst är det fina och gulliga bilder jag har hittat<33


Girls Just Wanna Have Fun Icons
                                  ...friends Are Hard To Find... Icons

                             Heart And Bear Balloon Glitters


21 Maj<3

♥Heej!
Igår kväll tittade jag å mamma på Mamma Mia den var rolig och bra. Speciellt med alla Abba låtar.
Jag och mamma har precis bakat färdigt. Det vi gör är inte riktigt klart än men jag lägger upp en bild senare.
Det är hemligt det vi gör än så länge men jag kan säga att den är från Leilas bok A pice of cake tror jag att det stavas.
Jag vet inte riktigt vad vi ska göra ikväll. Typ slappa tror jag till middag ska vi äta kyckling och sallad mums. Nu håller mamma på med grönsaks dipp tror jag det ska bli gott.
Men nu har jag typ inget mer att säga
Puss å Kram Alicee♥

20 Maj<3

♥Heej! Jag märkte att jag inte har skrivit på några dagar. Jag vet inte varför.
Det är skönt för det är långhelg nu. Vi var lediga idag för vi hade en grej på skolan för några veckor sen och det var på en lördag så vi fick ledigt för att vi var på skolan då. Men det är bara skönt.
Idag ska jag på agility med Cindy. Vi har trärat lite på dom grejorna vi skulle så nu kan hon dom mycket bättre.
Tidigare idag åkte pappa och Adrian till Övik till en släkting för att fiska. Dom bor vid någon sjö eller hav eller nåt där dom har fått jättemycket fisk tydligen. Så nu är det bara jag å mamma å cindy hemma. Ganska skönt att slippaa dom aphjärnorna.

Jag länktar till söndag då ska vi gå med fotbollen å titta på damfotboll på kanalplan.Om jag tar kort kan jag lägga in lite bilder. Helgen är matchfri så man får passa på och vila lite. Vi tränar ju måndag, tisdag, onsdag plut typ två matcher för mig. 

Jag har tänkt börja med en grej på bloggen. Jag leter efter några intresanda bilder på google och så tar jag reda på lite om vad det nu är. Jag vet inte om det kommer att funka men jag ska prova i alla fall. Det kommer nog ett lite senare inlägg.
Puss å Kram Alicee♥

Sjuttonde Maj <3

♥Hejsan!
Idag har jag spelar fotbollsmatch mot Järla. Det blev 3-3 det var dåligt för vi skulle vunnit vi var faktiskt bättre.
Nu när jag prata om det kom jag på att jag spelade match igår oxå. Fast det gick inte lika bra vi förlorade med 4-0 tror jag men dom var duktiga dom som vi mötte. Det var jobbigt att spela idag för det var skit varmt. Och när man spelar på konstgräs närdet är varmt så bränner der värkligen i fötterna ska jag säga.

Nu är det kris igen jag har dåligt med besökare. Är det någon som kan tipsa om hur mn får fler. Fast inte mer trafik. Där är jag redan medlem. Fast jag kan inte logga in  för jag har glömt lösenordet och om man klickar på har du glömt lösenordet så kommer det ju upp att man ska fylla i e-post adress och den epost adressen jag skrev var till min msn som jag har glömt lösenordet på.
Haha jag e så smart (not). Men ärligt nu behöver jag hjälp. För det är ju ingen mening att skriva om det är ingen som läser eller? Som jag har sagt så får man läska till min blogg om man frågar först.
 
Aja jag kanske skriver mera sen eller im.
Puss å Kram Alicee♥

Femtonde Maj<3

♥Heej alla läsare! Jag vill tacka Sofia för kommentarerna, det är alltid roligt att få om man får snälla asså.
Jag har precis kommit hem från skolan. Vi var på bibblan det var sådär. Jag och några kompisar satt och läste tidningar, för vi behövde inte låna böcker men vi var tvugna att följa med ändå. Det var okej lunch idag, någon konstig gryta och ris.
Ikväll plus i natt blir vi fri från adrian han ska på något läger med skolan där dom ska sova över. Fett skönt.

På lördag är det den stora finalen i Ryssland jag ska nog titta på det. Men jag tyvker inte att Sveriges låt var så bra. Ja ja så är det.
Juste jag har ju inte berättat om hur det gick på agilitykursen. Det gick faktiskt bättre än vad jag trodde. Hon hade lite svårt med hoppen men det kan man ju lära henne så det är ju inget problem. Det var faktisk jätte kul att gå på agilityn med cindy.
Men nu har jag typ inge mer att berätta.
Puss å Kram Alicee♥

Tretionde Maj<33

♥Heej alla läsare. Idag har jag inte gjort något speciellt. Det var ganska tråkigt i skolan.
Idag har jag tråning på grus det är inge kul. Och det kommer typ aldrig några roliga. Föressten är dom träningarna jätte jobbiga. Det känns som om jag ska dö. Jaja det lönar sig på matcherna.
Tänk att vara lika bra som Martha. Hon äger på fotboll. Hon är en av mina idoler. Jag kan lägga in en bild på henne.
Hon spelade i Ume IK där hade hon nummer 60 men hon spelar inte där längre.Nu tror jag att hon spelar i LA. Men hon spelar i landslager Brazilien. Där har jag ingen koll vilket nummer hon har iaf.
Japp men nu årkar jag inte skriva mer jag ska nog äta ngt.
Puss å Kram Alicee♥

Bilden är från Google

Tolfte Maj<3

♥Heej har precis kommit hem från Loffes, vi köpte mjukglass. Det var supergott med årets första mjukglass.
Idag har vi varit på teater och en rock konsert med skolan det var ganska kul faktiskt. På teatern var den typ en i våran klass som spelade och några från 5A jag går i 5B. Och rockkonserten ver det lite äldre barn som uppträdde. Dom var duktiga allihopa.
När jag kom hem från skolan var deet stässigt för träningen började kl. 16.00 och vi kom tillbaka halv tre. Och jag skulle hinna gå ut med Cindy äta ngt och byta om, men jag ringde till pappa och frågade om jag bara kunde släppa ut Cindy på tomten. Det var okej som tur var.
Jag hann till träningen i tid som tur var. Det var inte så jätte jobbig träning men det var kul. Först skulle vi springa tre varv runt elvamannaplanen och sen var det en teknikbana den var rolig. På slutet körde vi allsvenskan det är när man kör mini matcher och vi vann alla. Vi 97:or är bara bäst! Nä jag bara skoja hahahaha:)
Nu gör jag inget speciellt typ skriver lyssnar på musik och snart ska jag logga in på gsm(gosupermodel.com) en rolig sida. Och läsa lite bloggar.
För några sekunder sen fick jag veta att jag ska få spela match i helgen och inte bara en match untan två matcher. Jag länktar så mkt för det var typ en evighet sen jag spelade match.
Japp Hejsvejs
Kramar Alicee♥


Morgonen Den Elfte Maj<33

♥Godmorgon! Idag vaknade jag ganska skönt och var inte så jätte trött, fast jag läste till kvart i ett i natt.
Men i alla fall när jag kom ner till kötet så hade Adrian pressat apelsin jose(jag vet inte hur det stavas).
Den var ganska god. Idag behöver jag inte stressa på morgonen för jag cyklar idag det är mycket skönare för jag behöver inte stressa och det går mkt fortare.
Ikväll har jag fotbollsträning. Det ska bli ganska kul men bara den inte är lika jobbig som träningen i onsdags, för den var jobbig men nu måste jag åka till skolan.
Puss å Kram Alicee♥
Lägger in en liten bild oxå<3


Vad vet ni om mig?<3

♥Hej igen nu har jag lite tråkigt så vi gör en lite lek jag skriver en fråga sen finns det två saker att välja mellen tex. Vilken är din favorit färg?Blå/Röd Fast svara inte på det det var bara ett exsempel

Nu börjare det:

1.Vilken är min favorit Artist?
Miley Cyrus eller Vannesa Hudgens

2.Vad har jag för djur?
Kanin eller Hund?

3.Vilken frukt äter jag helst?
Apelsin eller äpple

4.Vilken sport går jag på?
Innebandy eller Fotboll

5.Vilken bok läser jag just nu?
Twilight böckerna eller Systrar i Jeans

Sådär det var några frågor:)
Hejdå och Godnatt
Kram Alicee♥



Tionde Maj<33

♥Hej alla läsrare!
Idag har jag varit på bio. Jag såg Hannah Montana The Movie med min lillebror. Jag tycker att den var bra den var rolig och jag gillar musiken jätte mycket. Filmen handlar om Miley Cyrus den vanliga flickan men på fritiden är hon en känd popstjärna(stavas).Det är svårt att hålla hemligeheten men hon lyckas....
Hennes pappa tvingar henne att vara två veckor på landet där hon är född.
Sen ska jag inte avslöja mer nu.HaHaHa

Nu har jag tagit av gipset. Det är jätteskönt. Snart ska jag få spela fotboll. Fast jag har varit med och tränat lite, jag hopas på att få spela match i helgen.
På torsdag ska jag gå på agility kurs med cindy. Det ska bli superkul tror jag.
Just nu sitter jag och bloggar och lyssnar på musik. Tidigare idag har vi rensat i gaderoberna fy vad tråkigt. Men det behövs ju.Aja.
Det är kul att nu kommenterar ni få som läser:) Tack så mycket<33
Ni får gärna länka till min blogg om ni säger till:)
Hejdå Kram Alicee♥

Fjärde Maj

♥Nu börjar jag bli riktigt trött på mig själv. Jag säger att jag ska försöka skiva mer på bloggen men jag gör aldrig det. Det har ju hänt en hel del. Jag har brutit fingret så jag får gipsa igen. Jag har haft gipset typ två veckor nu och jag ska få ta av det på torsdag. Gu va jag längtar. Och när jag säger att jag har brutit fingret tänker ni nog men gud vad har hon gjort den här gången då. Då svarar jag ja jag har spelat fotboll.Hehe det är en farlig sport nej men jag har bara lite otur efter som att det är tredje gången jag bryter ngt.
Idag hade jag utvecklingssamtal och det gick ganska bra. Ja det var typ allt som ja kommer på just nu hejdå♥

RSS 2.0