Trött

Heej lessen att jag inte har skrivit på ett tag men jag har varit så trött denhära veckan jag årkar inte skriva idag.
Bye ha en trevlig helg:)

Vildmarksmässa:)

Heej! Idag har jag varit på Vildmarksmässa med skolan. Det var faktisk ganska kul fast min sko är jätte trasig så det var svårt att gå ordentiligt. Ja va mest med  Nea, Flizz och Moa. Alla gjorde typ bort sig flera gånger. PINSAMT!
På mässan kunde man göra en massa saker men jag gjorde inte så mycket. Kläätade och gick runt och tittade. Men det fanns en ganska rolig maskin där man skulle tävla mot en annan, det var en paddlings tävling typ. Det fanns en massa godis där som man fick ta helt gratis det brukar vara det på mässor. Vi va på mässan tills 1 typ. Sen åkte i pendeltåg hem. Och då var mina skor Väldigt trasiga. När jag kom hem gick jag ut med Cindy. Det var jobbigt för jag hade jätte ont i fötterna. Just nu lyssnar jag bara på musik. I kväll ska mammas jobbarkompis  och hennnes dotter komma. Vi ska äta Tacos. Ja nun har jag inge mer att säga Hejdå!

Träning

Heej!
Nu har jag precis kommit ut från duschen. Jag har varit på fotbollsträning, eller fotboll. Det gick typ inte att spela så vi hade teori i klubbstugan sen spela vi någon bolllek med händerna.
I skolan har vi inte haft så många ämnen. Vi har tittat på Salve en medeltidsserie från 1997. Och haft musik och lite annat. Men våran musik lärare blev as arg på lektionen. Hon är väldigt sträng.
men nu årkar jag faktiskt inte skriva något mer. Ska läsa min bok.
Hejdå!
Kram Alice

Min Dag:P:D

Heej igen!
Idag har vi bara hart slöjd SO och engelska. Vi ska ha en engelska teater imårron. Jag ska vara något j*vla spöke väldigt tråkigt. Men jag har lätta repliker. På So:n jobbar vi med Medeltiden det var ganska kul idag vi fick göra djur av lera och då satt jag med Sofia och Flizz(Felicia). Vi skratta åt något väldigt konstigt. Sofia sa att Flizz sa ärligt hela tiden och så började vi skoja om det och så sa vi det hela tiden och skrattade.
Efter skolan gick jag hem till Nea. Vi var inne på datorn. Vi laddade ner melodifestivalen låtarna, eller i alla fall några.
Och så lekte hon modell då sminkade jag henne och så tog jag en massa kort. Det var faktisk jättekul. Efter ett tag var jag tvungen att gå hem då åt vi middag. Fiskpinnar och potatismos ganska najs. Det var kul för KP kom idag. Det var extra rolig idag för det var två sidor om pinsamma saker som folk har gjort.
Just nu lyssnar jag bara på musik och cattar lite måste snart gå ner och göra klart SO läxan. Bläää:(
Som ni kanske har hört så läser jag en väldigt bra serie av Stephenie Meyer. En storsäljare kan lägga in bilder på böckerna. Det finns en film till den första boken som heter Twiligt. Väldigt bra jag rekomenderar den serien. Det handlar om en tjej som blir kär i en vampyr och så händer en massa spännande saker.
Hejdå ska göra So läxan nu bybye!
Kram Alice!

Orginal titlarna heter såhär
På svenska heter dom "Om jag kunde drömma" Och "När jag hör din röst"


Skola:)

Godmorgon
Jag ska snart till skolan hade lite tid över nu på morgonen.
Det var ganska stressigt pappa väckte mig lite senare än vanligt. Och jag skulle duscha. Jaja jag får i alla falll sjuts till skolan idag men jag måste gå nu hejdå!
Kram alice


Rolig grej!!

Dethär är en rolig lek jag hittade på min kompis blogg!



Regler: Det här är svårare än du tror! Varje svar måste börja med första bokstaven i ditt namn! Alla svar måste vara riktiga, hitta inte på ord eller ljug! Om personen som taggade dig har ett namn som börjar med samma bokstav som ditt får du inte ge samma svar som han/hon gjort. Du får heller inte skriva samma svar två gånger eller skriva ditt eget namn som svar!Lycka till!


1. Vad heter du? Alice
2. Ett ord på 4 bokstäver? Avla
3. Flicknamn? Annika
4. Pojknamn? Adam
5. Yrke? Akiolog(starvas)

6. Färg? Finns inte:(
7. Klädesplagg? Anorack(stavas)
8. Mat? Apelsin

9. Sak i badrummet?

10. Plats/land? Amazonas

11. Orsak att vara sen? Ingen aning

12. Något man skriker? Asta(skriker på en person)

13. Film? Air Buddy

14. Något man dricker?
15. Band?Alcastar

16. Djur? Aligator
17. Gatunamn? Allévägen

18. Bil? Audi

19. Sång? Alone 

20. Aktivitet med mer än 1 deltagare? Allsång
Roligt va ni får gärna kopiera just dethära!!
Kram Alice


Skärpning!!

Heej alla läsare!
Jag har från och med nu bestämt mig att skriva så ofta jag kan jag har typ inte skrivit på en månad eller nåt sånt. Jag ska skärpa till mig. Det är ju meningen att man ska skriva om man har en blogg.

Så här såg mitt sportlov ut: Jag och min familj åkte till Tärnaby samma dag som sportlovet började altså en fredag för några veckor sen. Som alla kanske inte vat så ligger det i Lappland. Det tar en ganska lång tid att åka dit. På vägen dit stannade vi hos farmor och farfar. Där sov vi en natt. på morgoner fick vi tårta efter som att adrian skulle fylla år snart. Vi firade i förskott. 
Senare på dagen åkte vi till Tärnaby. Vi kom dit på eftermiddan och vi hann inte åka skidor den dagen. Några dagar gick ingenting specillet hände. På hemvägen hade vi bestämt oss för att stanna hos mormor och morfar för att fira adrian. Där sov vi två nätter, sedan åkte vi hem till Stockholm. Vi kom hem på en lördags eftermiddag, så vi hade en ledig dag innan skolan började.
Sådär såg mitt sportlov ut:)
Veckan därefter gick ganska fort. Nu är helgen nästan slut. Och en ny vecka är pågång. Vi ska börja med nationella proven då. I alla fall engelska och svenska. På måndag har jag syslöjd jippie! Men nu ska jag gå och läsa min braiga bok hejdå!

RSS 2.0