Cyckeltur:)<3

Tja! Har precis kommit hem från en cyckeltur med mamma och Cindy. Mamma gick med Cindy  och jag cycklade. Vi skulle till Kungens Kurva för att hämta cyckeln hon köpte igår. På vägen hem cycklade hon på sin nya cyckel och Cindy fick springa brevid.
När vi kom tillbaka var hunden ganska trött ska jag säga. Hon drack nästan två skålar vatten, så ni kanske förstår.
På diskbänken där hemma stod det jodgubbar mums.
Puss å Kram Skumbanan

Morsning!<3

Tjena mittbena!
Vaknade ganska tidigt idag. Typ vid kvart i nio. Då kollade jag lite på tv sen åt jag frukost. Efter det skulle jag resna ogräs i rabetten eller hur det stavas. Skittråkigt, jag vet men man måste göra sånt ibland. I dag ska jag väl inte göra något speciellt. Kanske försöka göra en design, för jag har gjort en testblogg på den provar jag mig lite fram. Igår lyckades jag lägga in en bakrund fast jag sparade inte.
De var ju typ allt
Hare Bra!

Just nu<3

Heej!
Just nu sitter jag här och bara surfar runt lite det är väldigt skönt faktiskt.
Jag är väldigt sugen på jordgubbar. Det är typ dom godaste bären som finns. Vi har inga hemma det är dåligt:(
Smaskiga Jordgubbar!

Uttråkad!

Hej!
Sitter här och är uttråkad. Jag har typ ingenting att göra. Jag är ganska trött i benen efter cupen. Jag kom hem igår fast årkade inte skriva någonting. Jag har spelat 7 matcher på 3 dagar så ni kanske förstår. Jag kan förklara hur det gick där borta.
Det var fem matcher i gruppspelet. Då vann vi 2 och förlorade 3. Därför kom vi till b-slutspel. Där var alla matcher vinna eller försvinna så det var verkligen nervöst. Den första matchen i slutspelet vann mitt lag på straffar. Det var supernärvöst när vi skulle lägga dom. Det började med att vi missade våra två första (varge lag får lägga 5 straffar till att börja med), våra motståndare gjorde mål på deras första straff. Sen gjorde en i mitt lag mål. Våran målis räddade deras skott. Vi missade våran straff. Målis rättade deras straff. Vi gjorde mål. Våran målig rädadde resten av deras straffar.
Och shit vad vi blev glada, jag tänkte vi har världens bästa målvakt.
Men tyvär förlorade vi våran nästa match så vi fick åka hem.

Har typ ine mer att säga.
Puss å kram

Sleep Over<3

Heej lessen att jag inte skrev något igår. Liv sov nämligen över hos mej måndag till tisdag och jag sov hos henne tisdag till onsdag. Vi hade roligt hos mig spelade vi fotboll och tittade på film. Vi var uppe ganska länge typ till två. Så vi var ganska trötta nästa dag men men. När vi sov hos henne så tittade vi på tv och sen spelade vi lite fotboll då oxå. Idag bakade vi chokladbollar hos henne också. dom vart supergoda. Ja skulle hem typ fem eller nåt för vi skulle till länna och köpa ett sovtäcke och gräsfotbollsskor till mig för atta matcher i grupp spelet  var på riktigt gräs.
Det är bättre att ha grässkor då annars så halkar man och så. Skorna var supersnygga tycker jag.
Kram Alicee


Ingen rubrik!?

Tjabba!
Här sitter jag och inte har något att göra. Jag funderar på att sätta mig ute och läsa. Det är ju ganska fint väder idag.
Ikväll har jag träning det ska bli kul för jag har inte tränat på typ en vecka tror jag.
Jag vet tusan inte vad jag ska säga har ju inget vettigt att skriva om som vanligt. Ni får gärna ge förslag.
Juste det höll jag på glömma vi ska hämta Cindy idag. Mammas jobbarkompis tar hand om henne. Vad vi har saknat henne. Hon har tydligen varit väldigt busig som vanligt.
Puss å kram Alicee


Bloggen!<3

Heej!
Jag har tänkt på en sak. Jag ska börja ängna mer tid till bloggen. Jag ska FÖRSÖKA fixa en designe helt själv. Det kommer nog inte gå så bra men jag ska försöka. Skriva oftare och så. Jag kommer inte kunna skriva på Torsdag- Söndag. Ska på fotbollscup i örebro. Ska bli himla roligt.<3

Kedjebrev!

Hej igen!
Jag har en sak jag vill säga jag är SÅ himla less på kedje brev. Inte dom fina och snälla men dom läskiga och konstiga.
Jag blir inte arg på dom som skickar dom till mig men jag tycket bara det är onödigt. Jag fick massor i natt en som var jätte läskig enligt mej.
Såhär stog det:

För länge sen föddes en mördare. Han hann döda 24 personer innan han avrättades. Det går ryckten om att han lever fast som ande. Om du inte skickar vidare detta sms till 10 personer inom 10 min kommer han sitta vid din sängkant och den 7 dagen kl.24.00 kommer han avrätta dig ingen kommer höra dig skrika ingen kommer ens märka att du dör. Om du skickar vidare detta sms kommer han göra så din största kärlek verkligen inser hur mkt han/hon älskar dig. Jag valde på den säkra sidan Vad väljer du. Tiden börjar nu...

Läskigt vaa? Ínte konstigt att  personen skickade vidare det. Jag skickade inte vidare.
Någon som håller med mig

I'm back!<3

Sho!
I natt kom jag hem från Turkiet. Vi hade väldigt varmt och skönt. Men jag blev inte speciellt brun tycker jag. Men nu har jag grunden till sommaren. Så om jag är ute och solar kommer jag nog bli ganska brun(hoppas jag). Men i alla fall det blev mycket shopping i Side en stad i Turkiet. Man kan säga att vi bodde där, eller lite utanför. Ni kanske blir nyfikna på vad jag shoppade?Bara så att ni vet så är det inte "äkta" märken. Men det bryr jag mig inte om.
Lista:
Lacoste Skor i läder eller var det skinn kommer inte ihåg
En svart vit adidas jacka
Adidas linne
Ljusa Korta 96 jeans dom går bara till knäna (väldigt sköna)
Jag kommer inte ihåg om det var allt jag fick men jag tror det.

Tempraturen där var 45 grader i solen tror jag som varmast. Luften var ganska fuktigt men man vänjer sig. Det jobbigaste var när man skulle sova för det känndes som om sängen var fuktig , plus att det var as varmt i hela rummet.

Ajuste jag glömmer alltida att tacka och svara på kommentarerna. Tack så mycket alla som kommenterar.<3<3
Kram Alicee


DÅLIG!

Heej! Jag har varit dålig på att skriva jag vet liksom inte vad jag ska skriva om det är ju inte speciellt intressanta saker jag skriver. Tipsa Gärna om vad jag kan skriva om.
Men jag har dåligt med besökare oxå. Läste om en sida på min kompis blogg ska prova den tror jag.
På Onsdag är det skolavslutning åå vad jag längtar.
På lördagmorgonen åker jag till turkiet. Det ska bli hilma skön.
Byebye

RSS 2.0