Idol och MysKväll!

♥Hejsan hoppsan!!
Jag har nyss tittat på IDOL och fredag hela veckan.Idag var bra.Jag hejar på Alice,Kevin och lite på Johan.Han var faktiskt bra idag.Förra fredan var jag på idol genrepet och alla var bättre i verkligheten.Idag åkte Sephide ut jag ville att hon eller Lars skulle åka ut.Det verkar som att Lars inte tog det på allvar idag.
Tidigare idag så gick jag bus eller godis med Nea och Tessi.Vi fick jätte lite godis.Men 17.50kr var det var bra!!
Det var inte det bästa vädret att gå i men vi gick en liten stund iallafall.
Imårron vill jag till Media Market,vi såg en ipod som var på rea.Pappa var skyldig mig pengar.Så han betalar jag.Jag vill nog ha en rosa(hoppas den är snygg).
Det kom ganska många som kom och frågade bus eler godis hos oss.Mer än förra året.
Jag gillar Fredagar det är mysigt då + att det är bra program på Tv.
Snart börjar skolan jag längtar inte precis.Hoppas vi ska göra något roligt denhära hösten.Vi ska ha klassfest i November det ska bli kul!!
Men jag är så trött nu Puss å Kram!///DogPuppy♥

Godmorgon!:)

♥Heej!Idag fick jag sova ut.Gud va skönt det va.Jag vill ha flera besökare på min blogg.
Jag vaknade ganska nydligen och jag gick ner och åt frukost. Idag ska jag gå bus eller godis med Nea och Tessi. Del blev ingen liten halloweenfest brosan blev jätte sjuk.Men det gör inget. Idag måste vi åka och handla lite godis.Ifall det kommer någon,som det inte brukar göra.
Men jag måste göra mig  i ordning snart.
Byee Skriver mera sen jag lovar!!♥

Halloween Pumpa!=)

♥Heej nu har vi gjort våron pumpa det var kul här kommer en bild!♥


Trååkigt!

♥Heej nu har jag verkligen tråkigt!Dethär är det ända jag kan göra pappa sitter i värsta bilkön.Jag har nyss lagat mat till mig och min bror.Det blev köttbullar och potatismos.Inte det lyxgaste men det var faktisk ganska gott!Jag vill lära mig hur man gör om sin blogg.Som alla kanske vet så har jag höstlov.
Om ni undrar varför jag alltid börjag och slutar med hjärtan + att jag har kruvsig text.
Skriv om ni skanar nåonting på mig blogg så kanske jag kan skriva det!!
Nu kan jag passa på att bäretta om mig!!
Ålder:11År
Familj:Mamma,Pappa,Lillebror och hund!
Intressen:Fotboll,hundar och att vara med familjen och kompisar!
Ja det var lite om mig!!
Tack och hej Leverpastej!♥

Heej!

♥Heej!Jag vet att desingen på sidan är hemsk jag vet intehur man gör!!♥

Rusk Väder!!

♥Gud vad det är tråkigt!Men perfekt för att blogga.Just nu sitter jag och cattar med mina kompisar.Vi pratar om hur vi ska göra imårron.Det ska bli jättekul!!Jag vet inte vad jag ska göra för efterrätt??Något som jag inte har gjort så många gånger.Men om jag inte hittar någon vill mamma att jag ska en som jag har gjort tusen gånger.Jag sa nog hitta en.
För en liten stund sedan såg jag på en film, Sunes Jul. Den är jätterolig!Den handlar om Familjen Andersson.Som ska fixa in för julen.En av dom roligaste är när han ska valla Sunes och Hakans sidor.Pojkarnas pappa Rudolf knäcker ett ägg först och sen mjöl och en massa saker sirap å majonäs och allt va det är.
Nu skulle jag haft träning men pappa kunde inte sjudsa mig och jag ville inte cykla i mörker.Mamma skulle ut med jobbet så hon kunde inte heller sjudsa mig och jag visste ingen kompis som skulle gå och jag ringde inte någon.
Juste jag måste bara säga tt jag såg mr.Beans semester i morse och den är så kul!!Har du inte sätt den tykcer jag att du ska göra det.
Den handlar om mr.Bean som har vunnit en resa till Frankrike.Han åker tåg till Paris och allt gåtr inte riktigt som han har tänkt sig.Han fick en filmkamera och filma med.Han filmar hela tiden kameran är alltid på.Mr.Bean har alltig tur i Oturen.Jag gillar den filmen.Om ni ser den så ska ni veta att dom pratar inte så myket men den är bra ändå!
Nu vet jag inte vad jag ska skrva!!Det får räcka!
Puss och Kram!/Dogpuppy!♥


Varför!?

♥Heejsan! Idag blev jag väckt kl.7.00 typ.Jobbigt mamma  sa att jag skulle somna om men jag gjorde inte det!! Idag vill jag bara ta det lungt.Jag har bara tittat på tv och gått ut med hunden.Nu är första gången jag sitter vid datorn idag.Det känns lite jobbig med fotbollsträning idag. Ikväll ska vi skära ut pumporna det är kul! Jag brukar få rita hur dom ska se ut!
Jag mår illa och har ont i magen det är jobbigt.Jag är döötrött.Jag fattar inte hur jag årkar skriva jag har typ inte gjort något idag men jag kan nog skriva mer iväll kanske lägga in en bil på våra pumpor.!Jag vet att inlägget blev kort men jag årkar inte skriva något mer jag ska nos se på film nu!
HeejDå!♥
Happy Halloween!

Sorry!

♥Heej jag är så hilma trött så jg årkar inte skriva!!!Jag lovar att skriva imårron!Byee!♥

Tidig Morgon!

♥Heej!Sorry att jag inte skev igår, jag hade fullt upp med kompisar. Jag var med Nea & Amanda.I natt sov jag över hos Nea Amanda sov oxå över. Vi var uppe ganska länge.Vi såg på min film Systrar i Jeans.Sedan låg vi och pratade ganska länge. Amanda var vaken kl8.00 sen vakna Nea. Dom försökte väcka mig med att säga att Amanda ska hem snart fast det skulle hon inte.Jag vaknade kl.9.30. Sen ville dom ät frukost fast jag var inte så hungrig.Vi åt mackor och tita på TV. Nu sitter jag och skriver på Neas laptop.Och dom spelar mario på nintendo,juste vi lyssnar på musik oxå!! Idag ska jag å Nea vara hos mig för Amanda ska vara med en annan kompis. Dom hade bestämt innan. Men nu ska jag sluta skriva det kommer nog ett inlägg senare!!
Byeee!♥

Happy Halloween!!
Halloweenpumpa!!

Systrarna i jeans & konstiga pannkakor!!

♥Halloj!
Det blev ingen Skärholmen dennhär gången.Men vi åkte iallafall till Huddinge C.Jag åkte dit med två kompisar.Vi åkte buss dit och gicl hem.Ingen av oss köpte något.
Men äfter vi hade varit i Huddinge C gick vi hem till en av mina kompisar.Vi spelade Wii och sjöng singstar. Den kompisen har oxå en blogg. Måste fråga henne om jag får skriva hennes bloggnamn.
Efter vi hade spelat blev vi hungriga och vi lagade pannkakor.Men det gick inte så jättebra haha...
Vi glömde att smälta smöret så det blev klumpar och så vispade vi inte ner mjölet.Så vi silade ut klumparna och stte dit nytt smör.Sen var det dags att grädda dom oxå.Det gick faktist bra.
Jag gick hem för klockan böjade bli mycket. När jag komm hem låg det en film på bordet och den var till mig.
Det var Systrarna i Jeans. Den filmen var bra.Jag har läst två böcker håller på med den tredje men går lite trögt.Jag håller på med en massa böcker sammtidigt.
Filmen handlar om fyra tjejer som är världens bästa vänner och är jätte tajta.Men denhär sommaren är dom tvungna att skiljas åt.Så när dom var i en affär hitta dom jeansen som är "magiska".Det konsitga är att dom passar alla fyra.
Jag rekomenderar böckerna och filmen men läs böckerna först.
HeejDå!!Jag ska nog gå och lägga mig nu!♥


Blogg Värde!!!3412kr!

♥Hej igen jag gick in på www.bloggvarde.se och kollade hur mycket min blogg var värd!! Jag blev väldigt förvånad när jag såg att min blogg var värd 3412 kr.
Gå in där och kolla va din blogg är värd!!Det är kul!♥

Sen Frukost!

♥Heej idag sov jag till klockan tio!Det var superskönt men jag kunde såklart sova längre,mamma ringde och väckte mig för hon tyckte att jag hade sovit tillräckligt länge.Det tyckte inte jag,men hon hade rätt i tt jag måste vara med Cindy lite oxå.Så jag steg upp.Jag åt frukost framför TV:n.Det finns inte mycket att så på vid den tiden. Nu sitter jag här och cattar och skriver.
Jag och en kompis vill åka till Shärholmen men vi ska fråga några andra kompisar om dom vill följa men sen måste jag fråga mamma eller pappa om jag får.Vi måste åka buss själva för ingen av våra föreldrar är hemmma. Men nu har jag inge mer att skriva!!
HeejDå jag kommer nog skriva mera senare!♥

Tjabba!!

♥Hej nu är jag ganska trött men jag vill inte gå och läga mig ännu.Jag vill titta på film.Undra vad jag ska se....???
Jag vill att ni kommenterar min blogg!!Då blir jag jätte glad.Har ni några idér kan ni bara kommentera och skriva i kommentaren.Jag försöker lagga upp lite bilder på halloween pumpor.Och har någon en bra sida där man lär sig hur man ska göra när man ska fixa om bloggens utseende. Undra vad jag ska göra imårron......
Jag ska förstås vara med Cindy!!!
Men jag vet inte vad jag ska skriva!!!
Byeee! 

Bra idé Cindy!♥
   Sönos!!!


Höstlov!!!=)

Äntligen!!!
Det är så himla skönt med höstlov.Medans dom andra är på jobbet och på fritids så ligger jag och sover!!!Skönt Vaaa!
Jag har nyss ätit kycklinghamburgare det var gott.Jag har inte gjort något speciellt idag typ bara slappat.Jag hyrde en filmm som var jätte bra den hette något konstigt.Jag kommmer inte ihåg.
Jag längtar till Fredag då ska vi ha en liten Hallowenfest med några kompisar + att jag ska gå bus eller godis!!Hoppas vi får lite godis.Jag ska vara utklädd till en spindel kvinna typ.Jag ska se läskig ut.......
Men nu årkar jag inte skriva mer jag vet att jag inte skriver så långa inlägg men ändå....
Hoppas min blogg är bra kommentera gärna!
Puss och kram!!
//Dogpuppy

Inlägg Senare!!

Heej nu är jag föe trött för att skriva men jag kommer nog att skriva senare när det har hänt lite mer.
Byeee!!

Trött!!!!

♥Hejsan! I natt har jag sovit över hos en kompis.Det var jätte roligt.Vi sov i hennes säng.Vi höll på med en massa saker och var uppe jätte länge.När vi hade lagt oss i hennes säng ropade hennes pappa att hon skulle ha fotbollstunering.Visst va det kul för henne men vi var tvungna att gå upp kl.7.00 på morgonen på en lördag!!!!!Det var jätte svårt att få hon vi sov hos ur sängen.Men vi lyckades tillslut.Vi åt frukost och seddan åkte vi iväg.Det var iskallt ute så jag och min kompis stog ute och frös.Det var ju inte riktigt det vi hade längtat efter.Vi trodde att vi kunde sova länge men nepp!!Efter matchen åkte jag hem.Min kompis lag vann med 1-0.Det var bra!
När jag kom hem åkte jag och min papp och lillebror till djuraffären.Han ville ha en lite skål med en guldfisk i sitt rum och det fick han.Men vi har redan ett akvarium.Han döpte det till Bert varför vet jag inte..??
Jag åt en typ som en billys pizza till lunch.Efter att jag hade ätit satte jag mig framför TV.n.Det var skidåkning.Sedan blev jag blev lite piggare och började leka med min hund!!!Å nu sitter jag här och skriver.
Ikväll ska vi till några kompisar.Det ska bli kul!!!Men jag årkar inte skriva mer nu hejdå!!!♥

Hallå!!

Hej idag har jag varit i skolan det var kul.Vi såg på en film,Skruva den som Backham.Den har jag sett massor av gånger.Jag slutade kl.13.20.Då gick jag hem med en kompis.Sedan åkte vi till Frihammnen och tittade på IDOLgenrepet.Det var jätte roligt!!Efter det kom pappa och hämtade mig och två kompisar.Jag var jätte hungrig när jag kom hem(men inte längre).Nu ska jag sova över hos en kompis från mitt fotbollslag!!Det ska bli jätte roligt!!Hon har oxå en hund.Den är jätte gullig.Men nu ska jag gå och packa!!!
Tack Och Hej Leverpastej!!!

Natti Natti!!

Hej nu har jag varit på träning och en massa saker!!Men jag kan inte skriva något mer jag måste gå och lägga mig.Imårron ska jag på Idol genrepet!!!Fett Kul Vaaa!?
Godnatt!
Kramiizar//DogPuppy!!


Hello!!

Hejsan!!Idag har jag varit i skolan.Vi var på bibloteket.Jag hittade två böcker ganska snabbt.Som är väldigt ovanligt.Det brukar ta väldigt lång tid innan jag har hittat en.Efter åt vi mat,jag var tvungen att äta fort för annas skulle vi komma försent till gympan.
Vi hade rast men vi fick vara inne så jag och några kompisar var inne och ritade och lyssnade på musik.
Sedan skulle vi ha Huset.Det är kul,man ska skriva en berättelse med olika kapitel mm.Vi slutade kl.14.00
Jag cyklade och gick ut med hunden.Jag åt macka och yoghurt.
Jaa och nu sitter jag här men jag ska på fotbolls träning snart.
Nu måste jag sluta skriva!!
HeejDå!!

GodNatt

Godnatt allihopa!Nu ska jag gå och lägga mig!!

Tjabba

Hejsan!!Idag har jag varit i skolan och varit med kompisar!!Jag var hemma hos min kompis Nea!!Vi hade jätte kul!!Först åt vi mellis.Sen sjöng vi sings star!!Det är jätte kul även om jag sjunger som en gris.Sen var vi inne på datan ett tag!!Senare var Ida tvungen att gå hem.Jag och Nea blv hungriga så vi gjorde middag.Inte konstigt att vi var hunriga klockan var ju typ 18.30.Det blev köttbullar och mackaroner.Eftersom att ingen av hennes föreldrar var hemma så lagade vi maten själva,det gick faktist bra.:)
Efter att vi hade ätit cycklade jag hem det var lite läskigt men det gick bra ändå. Och nu sitter jag här med min nya blogg!!
//DogPuppy

Heej!!

Heej jag är ny här och vet inte hur man gör så mycket men jag kommer att lära mig en massa saker av mina kompisar.Hoppas jag....
Men iallafall!
Jag är en tjej på 11 år som älskar hundar!! Jag går i femman.Jag har en hund som är 10månader.Hon heter Cindy och är en Engelsk Springer Spaniel som är brun och vit.
Mina intressen är fotboll!!!Jag spelar i två lag med F96 och F 97.Det  jätte roligt!!Jag spelar mittfält och är ganska bra.Brunkar nästan aldrin göra mål,men en hel del målpassar.
I denhär bloggen kommer jag skriva om vad jag har gjort och en massa saker!!
Min hund!!
Min hund Cindy i min säng!!

Välkommen till min nya blogg!

Heej och välkommen till min nya blogg!

RSS 2.0