Orolig!

♥Heej! Ska snart sätta på filmen I taket lyser stjärnorna. Jag har läst boken den var bra men väldigt sorlig.
Jag är så himla orolig för att något ska hända med mormor. Att hon ska ramla och slå sig eller något sånt. Jag vet inte varför men det känns som om jag inte kommer kunna sova i natt. Men jag kan ju inte ligga vaken hela natten. Jag vill inte sova så länge som jag brukar. Jag vill inte vara till besvär för mormor, men hon är ju ganska gammal.
Godnatt♥ Många kramar och pussar från Alice

I Love Sims 3<3

Heej! Jag kom inte på någon bättre rubrik idag. Men det är så himla irriterande att internet inte funkade igår kväll. Jag skulle skriva ett inlägg men det gick ju inte.
Men i alla fall jag vaknade väldigt tidigt idag. Jag vaknade av larmet som mormor råkade sätta på larmet. Det var lika bra att gå upp jag kommer endå inte somna om. Vi tittade på tv sen käka vi frukost. 
Vi har börjat bakat bullar. Så ser min dag ut ganska lugn. Kanske spela lite sims. Jag älskar sims 3 nu jag har lärt mig hur det funkar.
Igår kväll läste jag ut Tillsammans andra boken. Den var superbra. Jag såg att det fanns en till bok i serien.



Torsdag:)

Heej!
Jag har inte orkat skriva på ett tag. Men i alla fall. Imorse åkte mamma och pappa till Tyskland. Vi firade mig igår, jag fick presenter och vi fikade muffins. Jag fick the sims 3, I taket lyser stjärnorna och mamma mia filmen.
Juste jag fick pengar oxå. Av mormor fick jag 500 kr och 500kr av farmor och farfar med. Tack så mycket.

Idag fick jag äntligen sovmorgon, jag sov till typ kvart över tolv. Det var skönt. När jag vaknade käkade vi lunch. Mormor gjorde parisare mums. Vi kollade på mamma mia efter maten. Den är rolig och bra. Jag rekomenderar den till er som inte har sett den. Jag har provat på sims 3 oxå. Det är ganska anorlunda men väldigt kul. Det tar en stund att lära sig, även om jag har spelat mycket sims tidigare så är det svårt. Det är så himla mycket nytt.

Hare bra! Glöm inte att kommentera. Jag skulle bli jätteglad om någon kommenterar.♥

Rubrik?

Heej!
Har precis kommit hem från kvantum. Vi storhandlade med en såndär scanner eller vad det heter. Hela familjen var med plus mormor. Hon kommer ju vara barnvakt åt oss i några dagar. Jag vet inte riktigt vad vi kommer hitta på men jag fyller ju år snart.
Jag är as trött idag för jag låg och läste väldigt läng jag läste ut min bok. Jag stäckläste hela boken.
Den heter Tillsammans, det finns en fotsättning till den oxå. Den ska jag läsa snart.

Såhär ser boken ut

Muffins<3

Heej! Har precis käkar middag, det blev pizza. Ingen årkade göra mat efter storstädningen. Jag årkade i alla fall göra muffins. Receptet är från Leila bakar. Dom var enkla att göra men blev inte som jag hade tänkt riktigt men här är resultatet.



Gröna, gula och rosa muffins med strössel!

Hare så bra!<3

Tisdag<3

Heejsan bloggen!
Idag håller jag och mamma på att städa ett skåp som såg förjävligt ut. Det är inte riktigt färdigt än men snart. Senare ska vi ta oss ann med skräpis(ett rum i huset som vi kallar skräpis). Vi funderar på göra om lite där, köpa nytt överdrag till soffan och fotöljen piffa till med lite nya kuddar och så.
Det kommer bli snyggt där då.

Senare idag ska jag baka muffins. Vi ska fira mig imorgon för att mamma och pappa är borta på min födelsedag. Dom ska på bröllop i tyskland. Då kommer mormor.
Men nu måste jag hjälpa mamma med städningen.

Hare bra!

Bilderna:)

Här kommer bilderna!


Lessen att denna bild är liten men det funkade i´nte med den större

Ute i skogen.


Cindy stortrivdes men blev trött på slutet, hon sprang ju som en galning hela tiden.




Lampan jag fick från ikea. Bara så alla vet så är den åt fel håll så ni får vända huvudet.

Hare så bra<3

Kvällsinlägg

Heej bloggen!
Ligger i sängen och skriver och cattar lite. Ni kommer ihåg att jag skulle ut och plocka svamp. Vi hittade typ 5 kantareller.  Efter en stund tröttna vi och åkte till huddinge centrum och köpte lite böcker och mackor på subway. Mums.
När vi hade käkat så skulle jag lägga mig ute och läsa men då skulle det bli mulet. Jag hoppade in i duschen och sen åkte jag och mamma och shoppade. Vi skulle inte handla kläder utan saker till hemmet. Vi åkte till bo:x i kungens kurva. Där handlade vi massor på granit. Jag övertalade mamma att vi skulle titta på kök oxå. Hoppsan på nsdag kommer det en kille som mäter och ritar vårat kök. När vi var klara där begav vi oss till ikea. Vi handlade en ny lanpa till mig och lite ljus. Jag håller på att ladda upp bilder nu så ni får vänta lite på dom. Jag lägger in dom i ett annat inlägg.
Puss å kram

Ut i svampskogen =)

Tjena mittbena! Idag ska vi dra ut i skogen och plocka svamp typ kantareller. Jag hoppas att vi hittar några annars känns det ganska meningslöst men ändå jag har ju inge bättre för mig. Jag kanske tar med mig kameran får se man om jag gör det kan jag ju lägga in lite bilder senare.
Hare bra!<3


Sorry!

Hej jag är lessen för dålig uppdatering på senaste tiden mn jag har frågat en kompis och hon ska göra en ny design till mig och då kommer jag troligen börja skriva mera. Jag vet inte när jag kommer skriva men ni får väll kolla in då och då.
Kramar från Alice


Godnatt!<33


Önskar Alice<333<3

Tråkigt!

Heej! Lessen för dålig uppdatering men jag har som inte haft lust. Nu sitter jag här och har så himla tråkigt. Idag har jag vrit ute i skogen och plockat blåbär. Vi fick typ 4 liter eller nåt. Vi hade sådan himla tur för vi hittade värsta bra ställena med supermycket bär.Vi var ändå inte långt hemifrån. Hunden var med ut i skogen. Hon fick vara lös men det gick faktiskt bra. Det trodde jag inte, för hon brukar spåra och då sticker hon iväg. Sötnosen ligger nu i min säng och sover som en liten gris.
Nu har jag tröttnat på min design. Jag har försökt göra en ny men har inte lyckats så bra. Någon som kan fixa en gratis till mig efter önskemål? Men hur funkar det egnentligen? Någon som kan förklara? Nu går det pissdåligt med det hära med besökare är det någon som har några tips på ågon sida förutom mer trafik?
Hare bra och Godnatt<3<3<3<3    
                                        

Bio oh födelsedag!<33

Heej! Idag fyller min mamma år. Vi var på bio och såg Harry Potter och Halvblodsprinsen. Den var bra och ganska spännande. När filmen var klar så åkte vi in till stan och köpte lite mat som vi skulle äta till middag. Jag och Adrian fick mat från Taco bar (stavas). Jag åt jätte goda natchos. Mamma och pappa köpte mat från hötorgshallen.
När vi kom hem käkade vi sen gick vi till vivo och handlade lite saker som vi skull ha till efterrätt. 
Jag orkar inte skriva mera nu.
Byebye 

Helt slut

Hej hopp!
Jag är helt slut just nu. Jag har bakat. Det tog en jäkla tid. Jag bakade vaniljbullar och maränger. Båda sakerna blev väldigt goda. Jag mår illa nu av luken av allt bak, ag brukar bli det när jag bakar. Bli inte sura om inläggen ä tråkiga. Jag är bara så himla trött just nu plus att jag inte är på humör idag.
Hejdå! 

Godmorgon<3

Heej! Och godmorgon!
Jag aknade av mig själv idag. Det var faktiskt skönt. När jag hade vaknat gick jag in till Adrian oh kollade vad han gjorde. Senare skulle jag skariva ett inlägg men då ropade pappa att det var frukost. Vi fick äggröra och stekt lök och champinjoner. Det var som brunch. Senare idag ska jag och pappa typ shoppa present/presenter till mamma som fyller år imorgon.
Nu ska mamma typ klippa Cindy så hon blir lite finare. Klart hon var fin innan men jag menar som när man går till frisören och vill bli fin i håret fast man redan är fin.
Det kanske är svårt att förstå men det var det bästa jag kommer på som exempel.
Hare Bra!
Kramar från Alice♥

Regn

Shoo! Nu regnar det hos oss. Så himla tråkigt att det ska komma regn. Det som var så fint väder idag. Aja.
Jag har inte gjort så mycket nu på kvällen. Jag har ätit middag och slappat. Mamma och pappa gjode en pizza som var supergod.
Godnatt allihopa! Sov så gott! Puss puss
Från Alice


Vad ska man skriva för rubrik idag då??

Heej! Sorry att jag inte har skrivit något. Jag skrev ett inlägg igår som blev väldigt långt men sen blev allt fel så jag postade det inte eller vad man säger.

Idag har jag typ inte gjort något. Eller jag å pappa var ute och sprang lite eller vi joggade och hämtade våra cyklar hos stefan och carina. Vi var på middag hos dom igår.
Jag har typ ingenting mer att säga. Nu ska jag logga in på mertrafik.
Byebye

Solnedgång!

Heej har ni tänkt på vad mycket fina saker som händer i naturen. Eller det är svårt att förklara men jag menar som solnedgångar. Dom påvärkar ju inte vi människor det är det jag menar med naturen. Kolla bara på denhär fina bilden jag hittade på google.

Skara sommarland!

Heej! Lessen att jag inte har skrivit idag men jag har varit upptagen.
Imorgon ska jag papppa och Adrian till skara sommarland. Vi ska bo i tält. Vi har provat att sätta upp det och det funkar, vilken tur. Det ska vara ganska bra väder där i veckan men vi ska typ bara vara där i två till tre dagar tror jag men man vet aldrig. Jag måste gå upp supertidigt imorgon för vi ska åka ganska tidigt. Det är bra för jag behöver inte packa med så mycket kläder. Vi ska ju bara bada typ på dagen och på kvällen på campingen(stavas) behöver jag ju bara myskläder.
Jag kommer nog inte kunna skriva dom dagarna jag är borta så det blir inga inlägg då.

Idag fick pappa sig en GPS som han har tjatat om i flera år tror jag. Fick och fick han köpte en på net on net. Jag fick en band till mobilen, ett sånt man kan ha runt halsen.

Hare bra hejdå<3


Kan inte sova:(

Heej! Ligger här i sängen med min laptop och surfar runt lite. Jag är inge trött och kan inte sova. Men jag borde försöka snart, jag kan ju inte vara hur trött som helst imorgon.
Godnatt i alla fall<3


Springtur<3

Heej! Jag har precis kommit ut från duschen. Jag och pappa har varit ute och sprungit en runda på 3,3 km. Jag ska ju vara med i lilla midnattsloppet i augusti. Då springer man typ 2,3 km eller nåt. Men jag årkade mer än jag trodde när jag sprang idag. Snacka om att jag kommer ha träningsvärk imorgon. Jag är redan lite stel. Nu sitter jag är med macka och varmt gott te framför teven.
Puss å kram från Alice♥ 


Vill du ha mer besökare på din blogg?

Heej igen!
Tänkte bara tipsa om en grej. Jag är medlem på mertrafiksidan. Där smalar man poäng ju mer poäng desto mer besökare får du.http://www.mer-trafik.se/cgi-bin/run.cgi?userid=alizze  vill du bli medlem klicka på länken.
Hare bra<3

Blondin!<3

Här kommer ett roligt rim.



Vild Och Vågad                                 
Riktigt begåvad
blond och het
jo tack jag vet
snygg och läcker
tack det räcker
blondiner är heta det borde du veta!

Haha kul vaa?


Ogräs

Tjoo hoo.
Har precis kommit in efter en dag i trägården. Jag har rensat ogräs och  planterat lite blommor som mamma köpte. Pappa har grävt upp alla våra smultron plantor och så hjälpte jag honom med att plantera dom på ett ställe.
Jag har varit ute hela dagen.
Nu har jag inge mer å säga så tack för mig och hare bra!♥ 


Godmorgon<3

Godmorgon
Idag sov jag till halv elva så jag är ganska upp vilad nu. Idag ska jag typ inte göra något speciellt. På tisdag ska vi typ åka till Skara sommarland, det är typ bäst väder där då. Det är ju inte så kul att vara där om det är 15 grader och regn. Vi ska typ vara där från tisdag till torsdag. Och på fredag blir det kanske grönan. Jippie äntligen. Vad roliga gjejer jag ska få göra. Och så anda Augsti  fyller ju jag 12. Då kommer mormor för mamma och pappa ska på bröllop.
Japp m en nu måste jag sluta har snart slut på batteri.
Puss puss

Skärgården:) <3

Heej! Lessen att jag inte har skrivit  idag, men jag har inte varit hemma. Jag och min familj var i skärgården, vi var på någon ö.  Jag kommer inte ihåg vad den ön heter men det finns en film som heter mysteriet på kyrkogårds ön som är inspelad där.  Där på ön gick vi runt lite och var på muséeumet och åt lunch och sådär. Ganska trevligt faktiskt. På vägen hem åkte vi förbi min morbror Hans. Eller hans landställe. Där kollade vi runt och fikade lite.
 Aa det var typ det jag gjorde idag men nu orkar jag inte skriva mer jag är supertrött.
Puss Puss

Hemma igen!<3

Shoo! Nu är jag hemma igen. Vi var på cosmonovs på naturhistoriska riksmuséet(stavas). Jag kommer inte ihåg vad filmen hette. Men den hanlade om rymden och våran planet typ. Lite läskig. Haha det var nog bara jag som tyckte det. Jag mådde illa när vi kom in i salongen. Man blir ju liksom lite förvirrad av den stora duken eller vad det heter.
Juste, när vi hade hämtat vår biljetter som pappa hade bokat innan så gick vi ut och köpte korv. Då såg vi eller pappa såg han först Kenny Jönsson han spelar tydligen hockey i NHL och i Sverige typ.

 Efter filmen så åkte vi och spelade mini golf i tantolunden tror jag det hette. Dom hade gjort om banorna så dom var jätte fina och fräsha(stavas). Pappa vann jag kom tvåa och Adrian trea. Haha äntligen vann jag över Adrian. När vi hade spelat klart köpte vi glass. Jag tog en callipo men den läckte där nere så att jag blev helt kladdig :( Haha vilken otur jag har ibland. Jaja.
Hare bra hejdå! 
Kram Alice 
 

Cosmonova?

Hejhej! Idag ska pappa  och brorsan på cosmonova(stavas). Jag kommer inte ihåg vad filmen heter men jag kan berätta sen. Efter det ska vi typ göra någon mer som spela minigolf.
Nu har jag inte tid jag måste leta efter mitt smink. Bybye.
Puss å kram från Alice

En tråkig människa = En tråkig blogg

Tja!
Hade lite svårt med rubriken nu. Det är faktiskt svårt att komma på en rubrik.
Men i alla fall, jag är en ganska tråkig människa. Jag gör inte så mycket och har inte så mycket att skriva om. Jag har nästan bara spelat sims idag. Men jag har ju knappt varit utanför dörren. Haha där ser ni jag är tråkig, en tråkig människa med en tråkig blogg.
Haha
//Alice


Klar<33

Tjoo! Nu har jag bakat färdigt. Jag bakade bara kakorna för jag orkar liksom inte mer. Det blev ju typ 50 st.
Jag vet faktiskt inte vad jag ska skriva nu jag har ju typ ingenting att säga eller skriva. Jag ska typ fixa besökare till bloggen nu. Byebye.
Alice

Godmorgon<3

Tjena mittbena!
Idag vaknade jag av att brosan och hunden kom för att väcka mig. (BLÄ). Jag var så himla trött. Jag kunde inte sova, för det första var jag inte trött och för det andra var det helt tomt i huvudet. Det kanske låter konstigt men så var det, jag bara låg där i sängen och stirrade upp i taket. Men jag somnade tillslut.

Snart ska jag baka. Jippie. Jag har tänkt att bara två sortes kakor och sen vaniljbullar. Kakorna ska mamma ta med till jobbet imorgon.
 Det är så himla tråkigt väder ute nu regn och mulet å kallt.
Jag längtar till nästa vecka då kanske jag pappa och adrin ska åka till skara sommarland.
Jag har aldrig varit där, men det verkar superkul.
Är det någon som har varit där? Är det kul? Skriv gärna.
Puss å kram från Alice

Bärbar dator!<3

Hejsan! Min blogg pause gick inte så bra. Jag blev sugen på att blogga bara efter en dag, så pausen är som slut nu. Igår var jag med mamma och pappa på Media Markt. Där kollade vi på bärbara datorer. Vi hittade väl som två stcken som var inntresanta. Vi bestämde oss för att åka dit dagen efter kl 10 ungefär.

Idag då åkte vi dit till affären, jag pappa och Adrian. Adrian skulle oxå få en ny dator så vi letade lite och hittade en som vi köpte. Vi har likadana. Så nu sitter jag och skriver med min nya dator. Den är jättebra. Tack så jätte mycket mamma och pappa. Juste ni kanske undarar varför jag får en ny dator? Jag fyller år snart så jag får min present i förskott.

Hejdå!<3 Hare bra<3


Bloggpause!

Hej nu har jag ingen lust att skriva så jag tänker ta en bloggpause jag vet inte hur lång den kommer bli men jag skriver igen när jag har lust.


Hoppsan!<3

Heej! Det var några dagar sen jag skrev sist. Jag har inte hunnit. Igår var vi Nynäshamn och hälsade på mammmas jobbar kompis sog guidade oss i nynäs. När vi hade kört hem henne så åt vi på en båt resturang. Asså en resturang på en båt. Men i alla fall där var det JÄTTE mycket fiskmåsar som flög runt och försökte ta mat av alla som var på resturangen. Som alla kanske inte vet är jag jätte räd för fåglar så jag satt när och fick nästan panik.
På kvällen sen så var vi bjudna till Kina mamma och pappas kompis där vi åt middag och så sen cycklade vi hem.

Ikväll kommer vi få gäste så jag har städat och hjälpt till med maten.
Byebye

Om exakt en månad...

Godmorgon!
Vill bara medela att jag fyller 12 år om exakt en månad! = )
Imorse vaknade jag av att Adrian och hans kompisar som sov över veckte mig när dom skulle äta frukost. Idag ska jag inte göra något speciellt tror jag. Jag tänkte ta en bok och sätta mig och läsa i våran nya hängstol.
Idag är både mamma och pappa på jobbet förut var pappa hemma så nu blir jag ensam hemma om man inte räknar med Adrian och Cindy förstås. Jag tycker att det är skönt att vara ensam med Cindy vi har det så mysigt så.
Juste nu kan jag skriva klart dendär listan på allt jag ville
Jag vill:
Klippa Mig
Köpa nya kläder
Åka till Grönalund
Fylla år

Mycket det var va? HAHA
Hejdå!

Badat<3

Heej! Jag kom precis hem från Flottsbro. Jag badade bara en gång för det var så himla kallt i vattnet. Men när jag satt när i solstolen så såg både jag och pappa hur några barn lekte med livbojen, ni vet den som typ är röd och vit. Det får man ju absolut inte göra. Det är ju farligt för tänk om någon var på väg att drunkna då skulle det inte finnas en livboj att rädda den med, och då kan ju personen kanske dö.
Det var allt Byebye
Hare bra!

1 Juli<3

Hejsan allihopa! Idag är det strålande sol. Och jag pappa och Adrian kanske ska bada i Flottsbro idag.
Jag vaknade ganska sent idag till skillnad från igår.
Jag har typ inte gjort någonting sen jag vakna.
Asså jag har tänkt på en sak och det är att jag vill så himla mycket nu.
Jag vill:
Klippa mig
Köpa nya kläder
Åka till Grönalund
Massa meer, men nu ropar pappa att vi ska och bada
Hej då hare bra

RSS 2.0